Weerteam 2.0

Nederland heeft er een weerbedrijf nieuwe stijl bij. Weerexperts is een onderneming die samenwerkt met freelance weerkundigen en daardoor als wendbaar team op de weermarkt aanwezig is.

Dankzij dit team en door inkoop, verwerking en interpretatie van weerdata kunnen particulieren, bedrijven en andere organisaties bij Weerexperts terecht. Er wordt solide weersinformatie geleverd, net zoals regionale weerberichten en meteorologisch advies.

De naam Weerexperts bestaat sinds 1 januari 2022, maar is een voortzetting van Noorderweer. Noorderweer kwam in 2015 van de grond en richtte zich puur op de noordelijke provincies. Klanten van het eerste uur zijn dan ook RTV Drenthe en de TT. Ondertussen zijn daar ook RTV Oost, een aantal weerbewakingsevenementen en andere klanten bijgekomen.

Om meer mensen te voorzien van weerberichten en uitleg over alles wat met weer en klimaat te maken heeft, is het team van eigenaar Roland van der Zwaag uitgebreid. Zo doen de bekende weervrouwen Margot Ribberink en Grieta Spannenburg met hem mee. Zij werken met hem samen in een ZZP-constructie. Als flexibele groep worden kennis en kunde gebundeld. Vanuit de diverse Nederlandse regio’s kan er zo voor allerlei klanten maatwerk worden geleverd. “Het is een weerteam 2.0,” aldus Roland.

Neem eens een kijkje op www.weerexperts.nl en schroom niet om een verzoek of een vraag aan ons voor te leggen.

Over ons

Weerexperts bestaat uit een wendbaar team van weerkundigen, waarvan een aantal met meer dan 20 jaar ervaring in de meteorologie. Wij leveren solide weerdata, regionale weerberichten en weerkundig advies in elke gewenste vorm. Wij, als Weerexperts, zijn ondersteunend aan veel sectoren. Het streven is om het jou, als klant, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwbrief