Diensten van Weerexperts

Media, bewaking, data en lezing

Weerexperts levert producten en diensten voor een gevarieerde groep klanten. Als particulier of vriendengroep kun je bijvoorbeeld een weerlezing aanvragen of laagdrempelig en snel weerdata voor een website inkopen. Veel van onze klanten zijn bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar weerberichten met meerwaarde. Denk aan specifieke weersverwachtingen voor evenementen, of aan weerberichten voor radio, televisie en alle andere communicatiekanalen.

Accurate en snelle weerdata

Communicatie via alle kanalen

Weerbewaking voor elk doel

Op maat gemaakt

Uitgelichte klantbeoordeling

Voor RTV Drenthe is het van levensbelang dat weersverwachtingen accuraat en up-to date zijn. De kijkers en luisteraars verwachten dat van onze zender. Noorderweer is daarin al jaren een betrouwbare partner. Het bedrijf levert de weersverwachting voor de website, app en TV en verzorgt 12 uur per dag met weerpresentatoren op Radio Drenthe het dagelijkse weer. Noorderweer is een bedrijf uit het noorden en heeft veel kennis van Drenthe, het Drentse weer èn de regio. Alle reden voor een goede samenwerking met RTV Drenthe.

Martin van der Veen, eindredacteur RTV Drenthe

Bekijk het laatste bedrijfsnieuws

Weeroverzichten
admin

Duurzaamheid; jouw cirkel van invloed

Telkens krijg ik een brede glimlach als ik in mijn achtertuin kijk. Iedere dag zie ik met eigen ogen hoe het nu is en dat vergelijk ik met hoe het was. En vooral ook wat ik er nu voor terugkrijg.

Read More »
Weeroverzichten
admin

Waterstofauto geeft veilig en fijn gevoel

Je kunt ervaringsdeskundig op vele gebieden zijn, ik ben het in het rijden met een waterstofauto. Inmiddels rij ik dit type auto nu zo’n driekwart jaar en het begon allemaal in Pesse. Het was vorige winter dat ik bij afslag Beilen mijn Daihatsu Cuore nog maar eens door de wasstraat had gereden, afremde op afslag 28 bij Pesse en de kleine benzinewagen achterliet op een parkeerplek bij Green Planet.

Read More »
Weeroverzichten
admin

Weerman en waterstof, mooie match

We zijn nog niet met velen, maar geleidelijk zijn er wel meer van ons: mensen in een waterstofauto. Sinds een half jaar ben ik, weerman Roland van der Zwaag, de trotse eigenaar van een wagen die niet op diesel of benzine rijdt, maar op waterstof. Deze auto spruit voort uit het enthousiasme van Edward Doorten, eigenaar van Green Planet in Pesse. Zijn geestdrift is op mij overgeslagen.

Read More »
Weeroverzichten
admin

Weerexperts verzorgt de weerberichten voor het SKS Skûtsjesilen

Zaterdag 30 juli start één van de bekendste traditionele zeilevenementen van Nederland: de strijd om het SKS-Kampioenschap Skûtsjesilen. Veertien skûtsjes strijden twee weken lang om de hoogste eer. Namens Weerexperts voorziet Jan Jonkman de organisatie dagelijks van weersinformatie.

Read More »
Weeroverzichten
admin

Warm welkom bij Omrop Fryslân

Sinds 1 juni verzorgt Weerexperts alle weerberichten voor Omrop Fryslân. We hebben daarvoor een Friestalig ‘weerduo’ in stelling gebracht; Tjitske Wiebenga en Jan Jonkman. Samen met Roland van der Zwaag, eigenaar van Weerexperts, waren zij vrijdag 3 juni bij de officiële aftrap. “Het welkom was hartverwarmend,” aldus alle drie.

Read More »
Weeroverzichten
admin

Weerexperts in de lift; 2 regionale zenders erbij

We zijn blij en trots met onze twee nieuwe mediaklanten. Zowel voor RTV Noord als voor Omroep West mogen wij sinds kort de weerdiensten verzorgen. Het betekent dat onze weerberichten in Groningen en in Zuid-Holland uit de regionale omroepen klinken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de daar al werkende weermensen.

Read More »