Diensten van Weerexperts

Media, bewaking, data en lezing

Weerexperts levert producten en diensten voor een gevarieerde groep klanten. Als particulier of vriendengroep kun je bijvoorbeeld een weerlezing aanvragen of laagdrempelig en snel weerdata voor een website inkopen. Veel van onze klanten zijn bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar weerberichten met meerwaarde. Denk aan specifieke weersverwachtingen voor evenementen, of aan weerberichten voor radio, televisie en alle andere communicatiekanalen.

Accurate en snelle weerdata

Communicatie via alle kanalen

Weerbewaking voor elk doel

Op maat gemaakt

Uitgelichte klantbeoordeling

Voor RTV Drenthe is het van levensbelang dat weersverwachtingen accuraat en up-to date zijn. De kijkers en luisteraars verwachten dat van onze zender. Noorderweer is daarin al jaren een betrouwbare partner. Het bedrijf levert de weersverwachting voor de website, app en TV en verzorgt 12 uur per dag met weerpresentatoren op Radio Drenthe het dagelijkse weer. Noorderweer is een bedrijf uit het noorden en heeft veel kennis van Drenthe, het Drentse weer èn de regio. Alle reden voor een goede samenwerking met RTV Drenthe.

Martin van der Veen, eindredacteur RTV Drenthe

Bekijk het laatste bedrijfsnieuws

Persberichten
admin

Weerteam 2.0

Nederland heeft er een weerbedrijf nieuwe stijl bij. Weerexperts is een onderneming die samenwerkt met freelance weerkundigen en daardoor als wendbaar team op de weermarkt aanwezig is.

Read More »